Kwikstaarten

Kwikstaarten schooljaar 2018-2019

In de Kwikstaartengroep werken meester Hicham (ma t/m vrij), juf Elly (ma en di) en juf Yvonne (woe t/m vrij). Ook hebben we een stage juf; juf Cheyenne. Wij starten dit schooljaar met 18 leerlingen. De meeste leerlingen zitten dit schooljaar voor het eerst in onze klas, een aantal leerlingen zaten al in onze klas en daarnaast zijn er ook nog een aantal leerlingen die helemaal nieuw zijn op school en dus ook nieuw bij ons in de klas. Naast de reguliere vakken zoals rekenen, taal, spelling, technisch lezen en begrijpend lezen besteden we ook veel aandacht aan sociale vaardigheden en de bewustwording en omgang van/met die vaardigheden door de leerlingen.

Daarnaast werken we sinds dit schooljaar met Jeelo; projecten waarin de vakken aardrijkskunde, biologie en geschiedenis aan bod komen. Ook wordt er binnen het project aandacht besteed aan actualiteiten, maatschappelijke vorming en nog veel meer. Drie keer per week hebben we gym; op maandag, woensdag en vrijdag. Ook is er nog een aantal kinderen in de klas die naar de zwemles gaan op vrijdagmiddag.

In onze klas werken we veel op een Chromebook, maar ook worden er nog regelmatig lesjes in schriften gemaakt.

Op donderdagmiddag wordt er regelmatig een spreekbeurt gehouden door een leerling.

Mocht u contact met ons willen opnemen dan kan dat op het volgende telefoonnummer: 0118-674573

U kunt ons ook bereiken via de mail; Juf Elly: e.noordhoek@respont.nl, Juf Yvonne: y.blom@respont.nl en Meester Hicham: h.jadidi@respont.nl

 


Verjaardagen bij de Kwikstaarten

In onze klas vieren wij verjaardagen van de kinderen met de hele klas. Eerst mag de leerling die jarig is een spel spelen op het HD bord. Daarna wordt er voor de leerling gezongen. Als laatste mag de leerling trakteren en krijgt de leerling een mooie kaart en een verjaardagscadeau. Om 11.00 mag de leerling samen met een klasgenoot langs de leerkracht van de andere klassen om de leerkrachten van de andere klassen te trakteren.

Klik hier voor foto’s van verjaardagen