Kwikstaarten

Kwikstaarten schooljaar 2017-2018

In de Kwikstaartengroep werken meester Hicham (ma t/m vrij), juf Elly (ma en di) en juf Yvonne (woe t/m vrij).
In onze klas zitten 20 leerlingen waarvan 18 jongens en 2 meisjes. De meeste leerlingen zitten dit schooljaar voor het eerst in onze klas, een aantal leerlingen zaten al in onze klas en daarnaast zijn er ook nog een aantal leerlingen die helemaal nieuw zijn op school en dus ook nieuw bij ons in de klas.
Naast de reguliere vakken zoals rekenen, taal, spelling, technisch lezen en begrijpend lezen worden er ook veel SoVa lessen gegeven. In deze lessen staan de sociale vaardigheden centraal en de bewustwording en omgang van/met die vaardigheden door de leerlingen.
Ook werken we iedere drie weken aan een leuk thema, gaan we drie keer in de week naar de gymles, lezen we veel in de klas, werken we met de Ipad en de computer, krijgen we Engelse les en hebben we muzieklessen. Daarnaast worden er door de leerlingen spreekbeurten gehouden voor de groep.

In onze klas maken wij gebruik van de app Klasbord. Dit is een applicatie voor smartphone en tablet waarmee het heel leuk en gemakkelijk is de gang van zaken in de klas te volgen.

De gegevens om toegang te krijgen tot Klasbord worden door de leerkracht uitgereikt aan de ouders/verzorgers van de leerlingen.

 

Mocht u contact met ons willen opnemen dan kan dat op het volgende telefoonnummer: 0118-674573

U kunt ons ook bereiken via de mail;

Juf Elly: e.noordhoek@respont.nl, Juf Yvonne: y.blom@respont.nl en Meester Hicham: h.jadidi@respont.nl

 


Verjaardagen bij de Kwikstaarten

In onze klas vieren wij verjaardagen van de kinderen met de hele klas. Eerst mag de leerling die jarig is een spel spelen op het HD bord. Daarna wordt er voor de leerling gezongen. Als laatste mag de leerling trakteren en krijgt de leerling een mooie kaart en een verjaardagscadeau. Om 11.00 mag de leerling samen met een klasgenoot langs de leerkracht van de andere klassen om de leerkrachten van de andere klassen te trakteren.

Klik hier voor foto’s van verjaardagen