Toekans

Welkom!


Bij de Toekans zitten op dit moment 15 leerlingen in de klas, 13 jongens en 2 meisjes. Juf Annemarie is er elke dag, juf Lia is er op maandag, dinsdag en vrijdag en juf Jessica is er op woensdag en donderdag. De leerlingen zijn verdeeld in verschillende instructiegroepjes en mogen per groepje bij de juf aan de instructietafel komen zitten. Elke ochtend werken we hard aan schrijven, rekenen, spelling, taal en lezen. ’S middags werken we aan de hand van een thema. Het thema blijft twee weken hetzelfde en dan verandert het weer. Bij het thema werken we aan geschiedenis, aardrijkskunde, muziek, begrijpend lezen, kunst, Engels en andere vakken.

De juffen kunnen natuurlijk niet alles zelf, daarom hebben we goede hulpjes in de klas. Elke week hebben de kinderen een andere taak, bijvoorbeeld tostimanager, bezemboxer of meubelbewaker. Ook hebben we elke week een ‘kind van de week’, voor dit kind schrijven we op maandag allemaal een mooi compliment op. 

We hebben 3 keer in de week gym, namelijk op maandag, woensdag en vrijdag. Op vrijdag is het dubbel feest voor de kinderen die hun A-en B diploma nog niet hebben, want die mogen ’s middags naar zwemles.


Mocht u contact met ons willen opnemen dan kan dat op het volgende telefoonnummer: 0118-674573

U kunt ons ook bereiken via de mail;

juf Annemarie: a.kaaden@respont.nl, juf Jessica j.hillaert@respont.nl en juf Lia l.provoost@respont.nl