Toekans

Welkom!


Bij de Toekans zitten op dit moment 18 leerlingen in de klas.. Juf Annemarie is er elke dag, juf Lia is er op maandag, dinsdag en vrijdag en juf Eline is er op woensdag, donderdag en vrijdag. De leerlingen zijn verdeeld in verschillende instructiegroepjes en mogen per groepje bij de juf aan de instructietafel komen zitten. Elke ochtend werken we hard aan schrijven, rekenen, spelling, taal en lezen. ’S middags werken we aan de hand van een thema. Dit jaar werken we daarbij voor het eerst ook met Jeelo. Voor meer informatie daarover kunt u kijken op www.jeelo.nl. Bij het thema werken we aan geschiedenis, aardrijkskunde, muziek, begrijpend lezen, kunst, Engels en andere vakken.

Tijdens alle lessen besteden we veel aandacht aan de sfeer in de groep en de (omgangs)regels. Op die manier creeëren we een gezellige klas. Elke week is er speciale aandacht voor één kind uit de klas: het 'Kind van de week'. Die mag een hele week klusjes en taakjes doen. Op maandag schrijft ieder kind uit de klas een compliment voor het Kind van de week. Die komen op een mooie poster die een hele week in de klas hangt en dan mee naar huis mag.

We hebben 3 keer in de week gym, namelijk op maandag, woensdag en vrijdag. Op vrijdag is het feest voor de kinderen die hun A-en B diploma nog niet hebben, want die mogen ’s middags naar zwemles.

Op een vaste dag in de week mogen de kinderen een tosti bakken. Het rooster daarvoor krijgen de kinderen in het begin van het schooljaar te horen.


Mocht u contact met ons willen opnemen dan kan dat op het volgende telefoonnummer: 0118-674573

U kunt ons ook bereiken via de mail;

juf Annemarie: a.kaaden@respont.nl, juf Lia: l.provoost@respont.nl en juf Eline: e.verhulst@respont.nl